2017. március 30., csütörtök

Bleach Hitsugaya Toushiro rajz Bleach Hitsugaya Toushiro drawing art 日番谷冬獅郎 描画


Bleach Hitsugaya Toushiro rajz
Bleach Hitsugaya Toushiro drawing art
日番谷冬獅郎 描画

Bleach anime azért fogott meg mert magam hiszek a szellemekbe démonokba vámpírokba farkasember vérfarkas ki hogy hívja sorolhatnám a végtelenségig. Akár abba is hiszek következő életbe vagy hogy valami más voltál az előző életedben. Esetleg lehet tudtam a lábamon járni abba az életbe. Talán a következőbe fogok tudni menni. Most mindenkinek szíve joga ezek utan mit gondol rólam.
Térjünk vissza az animehez. Bleach Hitsugaya Toushiro -ja azért fogott meg mert én is kicsi törpeméretű vagyok mint Ruki is kis apró emberke xD. Engem is kiborít ha kimondják azt " jaj de kis édes vagy " "olyan pici". Szóval együtt érzek Toushiro -val és Ruki -val.
Azonban Hitsugaya -t azért rajzóltam le mert könyörgött egy kisfiú jobban mondva szekált ezzel a mondattal "Persze nem is tudsz te rajzólni. Na hadlássam."




Inuyasha rajz Inuyasha drawing Inuyasha art 犬夜叉 描画

Inuyasha rajz Inuyasha drawing Inuyasha art 犬夜叉 描画

Inuyasha sokszor ment a tvben így dvd -be majdnem az összes része meg is lett. Mindenre felkészültem ha beszüntetik mint a Dragonball Dragonball Z Dragonball GT. Legyen mihez nyulnom.
Nos térjünk vissza a rajzhoz. A következő választottam természetesen Inuyasha volt. Úgy gondoltam a bátya után ő könnyebb karakter lehet.


Sesshoumaru nagyúr rajz Lord Sesshoumaru drawing 主殺生丸 描画 ( 殺生丸 )

Inuyasha -t tvbe elkezdték leadni. Már a zenébe is beleestem. Annyira fülbemászó az egész dal. Úgy gondoltam ha nem ment 4. Próbálkozásra a saját karakterem kialakítása. Ahogy mondtam illetve említettem. Kedvenc szereplőim rajzolásával próbáltam fejleszteni magam. Így mit gondoltok kit próbáltam legelsőnek lerajzólni? Persze hogy Sesshoumaru nagyúr [ Lord Sesshoumaru ] 主殺生丸 ( 殺生丸 )
Itt is hiába figyeltem oda szegénykém nem lett valami szép. Kocka feje lett xD. Na de én nem csüggedek és nem szégyellem megmutatni a hibáimat.

2017. március 29., szerda

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 4 )

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 4  )

Remélem nem untatlak benneteket. Újra próbálkoztam egy saját tervezésű karakterrel. Ő egy szerzetes szeretett volna lenni. Nem lett olyan amilyent szerettem volna. Ezért úgy döntöttem még nem állok készen arra hogy saját anime fiú vagy anime lány kerüljön kezem alól ki. Nem állok készen. Ezért kedvenc anime yaoi szereplőim lerajzolásával próbálom magam fejleszteni.

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 3 )

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 3 )


Látjátok harmadjára is megpróbálkoztam a karakterem rajzolásával. Annyi különbséggel lányt próbáltam rajzólni.
Mit is mondhatnék. Ő sem lett maga a tökéletesség. Ahogy én sem vagyok az.


2017. március 28., kedd

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 2 )

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 2 )


Másodjára is neki "futottam" (remélem értitek a poént mert nem tudok tolószékből kikelni) a karakter rajzolásnak. Sajnos ő sem tökéletes. Azért mégis szerethető. Legalább is számomra boldogító hogy alkottam egy új személyt.


2017. március 27., hétfő

お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 1 )


お絵かき drawing rajz 描画 ( 私の図面 rajzaim 1 )

Amint látszik a képen. Saját karaktert szerettem volna készíteni. Hát valahogy nem igazán jött össze. XD Minden kezdet nehéz ☺

2017. március 25., szombat

Yu Yu Hakusho Hiei Jaganshi rajz Yu Yu Hakusho Hiei Jaganshi drawing art 幽遊白書 飛影 描画







Yu Yu Hakusho Hiei Jaganshi rajz ( magyar )
Yu Yu Hakusho Hiei Jaganshi drawing art ( angol )
幽遊白書 飛影 描画 ( japán )

A legeleső önálló rajzom. Nagyon örültem annak hogy a telefonomon nézve egy  pici képről egy ilyen rajzot alkottam. Pedig nem is olyan könnyű a rajzolás. Főleg ha az akaratlan mozgás keresztbe tesz neked 😶éjjel nappal. Úgy mozog lábad mint a kicsi babáknak a tested minden izmát meg össze rántja. Sokszor levegőt sem tudok venni tőle. Akkor nem tudom fulladásra koncentràljak tudjak levegőt venni vagy arra ne ájuljak el oxigén hiány miatt.
Yu Yu Hakusho -ból Hiei Jaganshi lett a legkedveltebb szereplőm. Ő már legelső epizódokba látható. Az egyik gonoszt alakítja. Azért a végén kiderül nem is olyan kegyetlen mint ahogyan mutatja magát.